Hannaksen Tila logo
Varaa majoitus
B&B

Nauti maaseudun rauhasta hirsimökissämme

Varaa nyt!

Aamupalamajoitus Korppoossa

Tilamme pihapiirissä, omassa rauhassaan, seisoo kaunis hirsinen mummonmökki, jossa on kerrottu unen maistuvan aivan erityisen hyvin! Mökissä on kaksi erillistä huonetta ja yhteinen keittiötila. Varattavissa on erikseen vain yksi huone tai koko mökki tarpeenne mukaan.

Mökin läheisyydestä löytyy vanha puuliiteri, joka on remontoitu uuteen loistoon siistiksi kuivakäymäläksi ja tunnelmalliseksi suihkuhuoneeksi.

Kaikkiin majoituksiimme kuuluu herkullinen ja monipuolinen aamupala päätalon lasitetulla verannalla. Aamupalalta löydät muun muassa vastakeitettyä puuroa, raikkaita kasviksia ja leipää, sesongin hedelmiä ja marjoja, sekä tietysti tuoretta kahvia ja teetä. Järjestämme myös mukaanotettavan aamupalan tarvittaessa, jos joudutte jatkamaan matkaa aikaisin aamusta.

Varaa majoituksesi tästä

Aamupala kuuluu majoituksen hintaan, ilmoitathan mahdollisista allergioista tai erityisruokavaliosta etukäteen. Aamupala ma-pe klo 8-9, la-su klo 9-10.
Sisäänkirjautuminen alkaen klo 16.00 Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.30
Voit saapua meille autolla tai pyörällä, parkkipaikka kuuluu hintaan.
15.6.-1.8. majoituksen hintaan kuuluu tunnin saunavuoro. Varaathan vuorosi etukäteen (klo 18-21)!
Majoituksemme ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille portaiden vuoksi.
Majoittuessasi meillä tuet kestävää kehitystä ja ekologisempaa matkailukulttuuria!
Haluatko tarkistaa tai peruuttaa varauksesi? Klikkaa tästä
Hannaksen tila Korpo map with marker

Meistä ja Hannaksesta

Hannaksen tila on Rumarin kylässä Korppoossa.

Autolla tai polkupyörällä

Saavut lautalla joko Pärnäisten lauttarantaan (Nauvosta) tai Galtbyn lauttarantaan (Houtskari, Norrskata, Ahvenanmaa). Matka jatkuu Korppoon kirkokylän läpi (pysähdy ihmeessä matkalla ravintolaan tai ruokakauppaan) suoraan Rumarin tienhaaraan n. 2km päässä keskustasta, jossa käännytäân Rumarintielle. Siitä huristelet reilut viitisen kilometriä suoraan eteenpäin, kunnes näet kyltin Hannaksen tilalle, käännyt ja ajat portista sisään parkkipaikallemme.

Julkisilla kulkuvälineillä

Saaristobussi kulkee päivittäin Korppooseen, aikataulut löytyy netistä. Ihan meille asti ei bussilla pääse, mutta Korppoon keskustasta pysäkiltä voi (mahdollisen ravintolaruokailun tai kauppareissun jälkeen) tulla Lehtosen Taksilla ( 040 0574013 ) meille asti.
Lisää infoa majoittujille

Huoneemme

Hirsimökissämme on kaksi huonetta, varaa yksi tai molemmat tarpeesi mukaan

Lill on valintasi, jos kaipaat parisänkyä! Mukavan 180cm leveän sängyn lisäksi huoneeseen mahtuu yksi pinnasänky ja yksi matkasänky tarpeen mukaan. Koirat ovat tervetulleita hintaan 10e/koira, ilmoitathat etukäteen jos matkustat karvakuonon kanssa!
A large bed and breakfast room decorated in nordic style
~ Lill ~
Stugan-huoneesta löytyy kaksi erillistä yhden hengen sänkyä, joissa majoittuvat mukavasti niin aikuiset kuin lapsetkin. Huoneeseen on mahdollista sijoittaa yksi matkasänky lisää tarpeen mukaan. Koirat ovat tervetulleita hintaan 10e/koira, ilmoitathan etukäteen jos matkustat karvakuonon kanssa!
A large room in Hannaksen Tila
~ Stugan ~

Mökkirakennus

Majoitusrakennuksemme on 1900-luvun alussa rakennettu hirsimökki, joka on hiljattain remontoitu uuteen loistoon vanhaa kunnioittaen. Rakennus on museoviraston suojelema osana Hannaksen perinnemaisemaa.
Hannaksen Tila B&B building

Yhteinen keittiötila

Huoneilla on mökissä yhteinen keittiötila, josta löytyy jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Hanavesi on suodatettua porakaivovettä, jota voi huoletta juoda. Keittiötilasta löytyvät myös kaikki tarpeelliset astiat viinilaseista pikkulusikoihin.
The kitchen shared space on Hannaksen Tila B&B

Sauna

Pihasaunamme on 1900-luvun alun hurmaava puulämmitteinen hirsirakennus, jossa mahtuu saunomaan isompikin porukka! Saunarakennuksessa on myös suihku helppoa peseytymistä varten. Keskikesällä (15.6.-1.8.) sauna on lämpimänä joka päivä klo 18-21 majoitusasiakkaitamme varten.
Sauna building at Hannaksen Tila

Huussi ja suihku

Kaikissa majoitusmuodoissamme on käytössä kompostoivat kuivakäymälät. Ekologisuus on meille tärkeää, ja kuivakäymälät ovat iso osa luonnonläheisen matkailun konseptiamme. Remontoidusta entisestä puuliiteristä löytyy nykyään huussin lisäksi myös tunnelmallinen suihkutila, jossa on upea tynnyrisuihku ja vapaasti käytössänne olevat hiustenkuivain ja saippuat.
Wooden shower on Hannaksen Tila
Wepage and pictures by Ubuntu Productions, KorpoHannaksen Tila in Visit Turku