Hannaksen Tila logo
Varaa majoitus
Hannaksen tila

Tuoreita maatilan tuotteita suoraan puutarhasta

Tänään tarjolla olevat tuotteet

Alla olevasta tuoreiden tuotteiden listasta löydät juuri tänään ostettavissa olevat herkut! Permakulttuurinen tilamme elää säiden ja sesonkien mukana ja valikoima luonnollisesti ei ole joka päivä sama.

Muista liittyä WhatsApp-ryhmäämme, josta saat kätevästi tiedot saatavilla olevista tuotteista suoraan puhelimeesi!
Subscriptions to products phone list

Miten tilaan?

Soita tai lähetä viesti meille alla olevaan numeroon ja kerro, mitä haluaisit ostaa ja mihin aikaan haluaisit noutaa tilauksesi. Näin pystymme takaamaan sinulle ensiluokkaisen tuoreet tuotteet juuri sinua varten pakattuina!

 

 

Voit myös liittyä WhatsApp-ryhmäämme saadaksesi tiedon ensimmäisten joukossa saatavilla olevista sesonkituotteista!

Mansikkahillo

Tilalla omista mansikoista keitetty mansikkahillo, ainesosina yksinkertaisesti samana päivänä poimitut Bounty-mansikat ja hillosokeri.

Hinta
8e/314g, 13e/580g ja 20e/1062g

Mansikat

Saatavuuden mukaan eri lajikkeita: Bounty, Lumotar ja Polka. Kaikki lajikkeet kasvaneet avomaalla olkikatteessa ilman minkäänlaisia torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita.

Hinta
10e/500g
Saatavilla oleva määrä
Heinäkuussa

Persilja

Persiljaa avomaalta, permakulttuurinen kasvatus kuten muillakin tuotteilla. Mahdollista ostaa erikseen tai yrttinipun joukossa.

Hinta
3e/nippu

Yrttinippu

Sesongin saatavuuden mukaan nipussa tilliä, basilikaa, rakuunaa ja ruohosipulia. Kasvaneet biodynaamisesti avomaalla, ilman torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita.

Hinta
3e/nippu

Keräsalaatti

Keräsalaattia avomaalta, lajikkeet sesongin mukaan. Kasvatettu ilman minkäänlaisia torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita. Yhdestä salaatista riittää vähintään neljälle hengelle.

Hinta
4e/kpl
Hannaksen tila Korpo map with marker

Meistä ja Hannaksesta

Hannaksen tila on Rumarin kylässä Korppoossa.

Autolla tai polkupyörällä

Saavut lautalla joko Pärnäisten lauttarantaan (Nauvosta) tai Galtbyn lauttarantaan (Houtskari, Norrskata, Ahvenanmaa). Matka jatkuu Korppoon kirkokylän läpi (pysähdy ihmeessä matkalla ravintolaan tai ruokakauppaan) suoraan Rumarin tienhaaraan n. 2km päässä keskustasta, jossa käännytäân Rumarintielle. Siitä huristelet reilut viitisen kilometriä suoraan eteenpäin, kunnes näet kyltin Hannaksen tilalle, käännyt ja ajat portista sisään parkkipaikallemme.

Julkisilla kulkuvälineillä

Saaristobussi kulkee päivittäin Korppooseen, aikataulut löytyy netistä. Ihan meille asti ei bussilla pääse, mutta Korppoon keskustasta pysäkiltä voi (mahdollisen ravintolaruokailun tai kauppareissun jälkeen) tulla Lehtosen Taksilla ( 040 0574013 ) meille asti.
Lisää infoa majoittujille
Wepage and pictures by Ubuntu Productions, KorpoHannaksen Tila in Visit Turku