Hannaksen Tila logo
Varaa majoitus
Tentsiles

Luontoystävällistä majoitusta puiden katveessa

Varaa nyt!

Helppo ja mukava telttamajoitus

Tentsile-majoitus on telttailua parhaimmillaan! Tentsile Stingray-puutelttaamme majoittuu mukavasti kaksi aikuista ja tarvittaessa myös yksi lapsi. Majoitukseen kuuluvat makuualustat, -pussit, tyynyt ja lakanat sekä retkiastiat.

Pienen matkan päässä teltasta on vapaasti käytettävissä oleva grillaus- ja ruokailualue, kuivakäymälä, sauna ja suihku. Telttamajoituksen hintaan kuuluu yksi tunnin saunavuoro ja tietenkin herkullinen ja monipuolinen aamupala päätalon lasitetulla verannalla.

Varaa majoituksesi tästä

Aamupala kuuluu hintaan, ma-pe klo 8-9, la-su klo 9-10. Ilmoitathan mahdollisista allergioista tai erityisruokavaliosta varauksesi yhteydessä!
Saapuminen klo 16 alkaen
Lähtö viimeistään klo 11.30
Kompostoiva kuivakäymälä
Tunnin saunavuoro kuuluu hintaan, sauna kuumana klo 18-21. Ilmoitathan toivomasi vuoron varauksesi yhteydessä!
Vapaasti käytettävissä oleva grillaus- ja ruokailupaikka
Hintaan kuuluvat yöpymistarvikkeet (makuupussi ja -alusta, tyynyt ja lakanat, ruokailuvälineet)
Haluatko tarkistaa tai peruuttaa varauksesi? Klikkaa tästä
Hannaksen tila Korpo map with marker

Meistä ja Hannaksesta

Hannaksen tila on Rumarin kylässä Korppoossa.

Autolla tai polkupyörällä

Saavut lautalla joko Pärnäisten lauttarantaan (Nauvosta) tai Galtbyn lauttarantaan (Houtskari, Norrskata, Ahvenanmaa). Matka jatkuu Korppoon kirkokylän läpi (pysähdy ihmeessä matkalla ravintolaan tai ruokakauppaan) suoraan Rumarin tienhaaraan n. 2km päässä keskustasta, jossa käännytäân Rumarintielle. Siitä huristelet reilut viitisen kilometriä suoraan eteenpäin, kunnes näet kyltin Hannaksen tilalle, käännyt ja ajat portista sisään parkkipaikallemme.

Julkisilla kulkuvälineillä

Saaristobussi kulkee päivittäin Korppooseen, aikataulut löytyy netistä. Ihan meille asti ei bussilla pääse, mutta Korppoon keskustasta pysäkiltä voi (mahdollisen ravintolaruokailun tai kauppareissun jälkeen) tulla Lehtosen Taksilla ( 040 0574013 ) meille asti.
Lisää infoa majoittujille

Teltat

Luonnonläheinen ja sateenkestävä telttamajoitus

Pihasaunamme on 1900-luvun alun hurmaava puulämmitteinen hirsirakennus, jossa mahtuu saunomaan isompikin porukka! Saunarakennuksessa on myös suihku helppoa peseytymistä varten. Keskikesällä (15.6.-1.8.) sauna on lämpimänä joka päivä klo 18-21 majoitusasiakkaitamme varten.
Tensile hung on birches at Hannaksen Tila

Sauna

Lill is a spacious room, has one double bed and it is oriented to the south. You can add two extra bed where you can accommodate two children.
Sauna building at Hannaksen Tila

Huussi ja suihku

Ekologisuus on meille tärkeää, ja majoittujiemme käytössä olevat kompostoivat kuivakäymälät ovat tärkeä osa kestävän kehityksen konseptiamme. Hyppää sinäkin vihreän matkailun junaan ja varaa majoituksesi nyt!
Dry toilet on a red cabin avaiable for guests staying on a tentsile

Grillialue

Grilli- ja ruokailualueeltamme löydät kaasugrillin lisäksi puilla lämmitettävän pallogrillin, grillausvälineet ja kaksi tukevaa ruokailupöytää penkkeineen.
Grilling area avaiable for guests staying on Hannaksent tila
Wepage and pictures by Ubuntu Productions, KorpoHannaksen Tila in Visit Turku