Hannaksen Tila logo
Varaa majoitus

Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Nämä ehdot eivät koske yksittäisten henkilöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle. Hannaksen tilan omistajilla on oikeus soveltaa näistä poikkeavia erityisehtoja yleisten juhlapyhien, erikoistapahtumien, kausiluonteisuuden tai lisäpalveluita edellyttämissä tapauksissa.

Varaus ja vahvistus

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta. Varaus sitoo majoituspaikkaa, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistusviestin.

Saapuminen ja lähteminen

Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 16.00 alkaen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä. Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja Hannaksen tilalle sisään kirjautuneet henkilöt päästetään huoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin, huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen saapumispäivää klo 15.00 mennessä. Jos jätät saapumatta, Hannaksen tilalla on oikeus veloittaa korvauksena sinulta yhden vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut.

Maksut

Hyväksymme tilisiirrot ja käteisen euroissa. Hannaksen tila ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, joita hotelli ei etukäteen ole kertonut vastaanottavansa. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä tai tilisiirrolla paikan päällä hotellissa.

Asiakkaat käyttäytyminen majoituspaikassa

Hannaksen tilalla noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa majoituspaikasta. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Turvallisuussyistä vain hotelliin sisään kirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin. Huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

Tupakointi on kielletty koko Hannaksen tilan alueella, jollei muusta ole sovittu erikseen.

Asiakkaan vahinkovastuu

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai tilan muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä tilan muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

Wepage and pictures by Ubuntu Productions, KorpoHannaksen Tila in Visit Turku